Alice over de Bronstoel ervaring

Ik wist werkelijk waar niet wat ik kon verwachten! Het is ook niet uit te leggen, eigenlijk, hoe t werkt of wat er precies gebeurt. Je hoeft je alleen maar open te stellen, over te geven aan het proces en je intentie duidelijk te hebben.

Dan word je uitgenodigd om in de Bronstoel te gaan zitten met je handen op de armleuningen, onder je handen liggen kristallen. Ogen dicht en laat alles maar gebeuren. Niets engs aan, gewoon een stoel, hout, met een zacht schapenvelletje erin, eigenlijk best comfortabel.

Dan is er de stem van Erica, zij begeleidt je op je "reis"  Er gebeurt van alles, beelden, geluiden, warm en koud, stromingen, het voelen van plekken die heling nodig hebben, emoties. Tenminste, zo ging dat bij mij.

Erica is er, op afstand, dan weer dichtbij, haar stem, rustig, geeft vertrouwen, mooie vragen, mooie gids, energetisch met je verbonden.                                   

En dan is het afgelopen, op een gegeven moment (half uurtje? ik had geen idee van tijd), je voelt dat het genoeg is, dat je je proces doorleeft hebt, het proces wat met je intentie te maken heeft. Er komt rust en je opent je ogen. En dat was het. Klinkt heel simpel, en eigenlijk is dat het ook. En toch ook weer niet, want er gebeurt op onzichtbaar nivo veel, zo blijkt.

Thuisgekomen werd ik moe, alsof ik een Marathon had gelopen. Ik gaf er maar aan toe en heb het een dagje rustig aan gedaan. Maar het resultaat is verbluffend. Echt. Lange tijd had ik al last van overgangsklachten en een stekende pijn in mijn bekken. Sinds de dag met de Bronstoel heb ik geen pijn meer gehad (Wonderbaarlijk) en mijn overgangsklachten lijken behapbaar, meer gereguleerd.

Ik ben zo ontzaglijk blij en dankbaar. En weet je, dan vind ik het ook ineens niet meer belangrijk om precies te kunnen vertellen hoe het werkt en wat er gebeurt. Ik heb het laten gebeuren, en dat is goed. En, ik kan het van harte aanbevelen.

Liefs xxx